Blogista ja MinustaKuvat Esille
Nimeni on Esko Metsola ja olen eläkkeellä oleva elokuva-alan ammattilainen. Olen myös paluumuuttaja Afrikasta ja olen nyt asunut Suomessa noin viisi vuotta.

Toimin myös Enter senioreissa tietotekniikan opastajana ja siellä minulta on monesti kysytty että mitä voimme tehdä kuville ja videoille jotka meille on kertynyt digitaalikameroista ja puhelimista tietokoneet ja puhelimet täyteen. Sen lisäksi meillä on lukemattomia vanhoja valokuvia ja vanhoja valokuva-albumeja ja negatiiveja ja diakuvia ja ehkä kaitafilmejä ja sitten vielä itse kuvattuja videonauhoja sun muuta kuvamateriaalia.

Mitä ihmettä voimme tehdä kaikelle tälle materiaalille?

Sitä varten olen laatinut tällaisen Kuvat Esille blogin kuten myös videoblogin jossa yritän antaa joitakin vihjeitä siitä, mitä voisimme tehdä.

Tämä blogi on tarkoitettu etupäässä senioreille, mutta myös muille, jotka haluavat tehdä kuvistaan ja videoistaan "katselukelpoisia!" 

Tämä blogi on tarkoitettu sinulle, joka et tiedä paljoakaan tietokoneista ja olet ehkä hieman varttuneempi. Mutta jonkinlaiset perustaidot sinulla kuitenkin täytyy olla. Jos osaat käyttää sähköpostia ja pystyt asioimaan verkossa ja verkkopankissa ja käyttämään jotain muitakin tavallisia tietokoneohjelmia tulet varmasti toimeen tämäkin blogin kanssa.

Mutta muutama varoituksen sana. Kuvien kanssa puuhaaminen ottaa aikaa! Mutta jos et itse halua tehdä sitä niin minä, joka olen eläkkeellä ja pienten tulojen tarpeessa, teen sen puolestasi pientä maksua vastaan.

Mikäli haluat tarkempia tietoja itsestäni ja mitä teen voit vierailla kotisivuillanni: Kuvat Esille ja YouTube sivulleni pääset tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti